Zoeken naar heeft weer

Uw zoekactie voor heeft weer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Opzoek 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar iemand om te beffen
goede avond. onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze iemand pijpt. ik heb haar hierover geconfronteerd, maar zij zegt dat dit iets was voor wij samen waren maar ze kan er geen bewijs voor geven. nu wil ik haar laten voelen hoe het voelt om hier door te gaan en ben ik opzoek naar iemand dat mij wil filmen terwijl ik haar bef. gezien je dit filmt van u perspectief is dit ook geheel anoniem voor u en ga ik dit ook niet online zetten. dit is uiteraard wel zonder enige vorm van seks en is het echt enkel voor het beffen. iemand dat hiervoor openstaat?  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW (Leuven-Aarschot en NABIJE OMGEVING)
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst dus Leuven en omgeving. Hopelijk tot snel  
Stijn 39 jaar Limburg - Peer
Cum control - edging
Ik ben knappe en verzorgde man van 39 en ben op zoek naar een leuke dame die graag de touwtjes in eigen handen heeft. Je kickt erop me vast te binden en me dan helemaal gek te maken met je handjes.Voorkeuren en turn-ons: - bondage/handboeien - tease & denial - edging - cum control - ruined orgasm - (meerdere) geforceerde orgasmes - milking Graag een berichtje.  

Cum control - edging
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke aangename (jonge)dame heeft ook zin om buiten de lijntjes te kleuren ? Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Leeftijd en uiterlijk zijn niet het belangrijkste; een fysieke en mentale klik, je zin voor het avontuur en een vleugje geile fantasie wel. Als je je kan vrijmaken op weekdagen overdag is dat een grote plus. Liefst voor meermaals. Wie onder jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt me een leuk mailtje ?  
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Cardate gezocht
Hoi! Ik ben een man van 38. Ik ben lief en zelf wat verlegen. Ik zou graag met een meisje of dame afspreken dat zelf wat verlegen is en niet goed durft voor een cardate. Of meisjes of dames die twijfelen aan zichzelf. Daar ik zelf wat twijfel en verlegen ben, kan ik de juiste persoon op de juiste plaats zijn. We kunnen gewoon wat babbelen of meer. Figuur of afkomst maakt voor mij niet uit. Iedereen heeft zijn behoeftes xx  
Filip 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker glaasje wijn, prettige ontspannen babbel, wat teasen en pleasen ...
Welke leuke jonge vrouw heeft daar zin in, een van de komende dagen? Het kan heel discreet bij me thuis. Ik ben single, maar niet meteen op zoek naar een relatie, wel naar een prettige date die bij allebei een goed gevoel achterlaat.  
Willem 57 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Niet zomaar een verlangen...
Bedankt om mijn berichtje te lezen. Ik ga eerlijk zijn, ik zoek geen relatie. Sex hoeft niet. Mijn verlangen? Je borsten te mogen liefkozen. Vind je dat raar? Mijn partner heeft sinds 2020 borstkanker. Ze heeft niet graag dat ze nog worden aangeraakt. Er is nog maar weinig gevoel in haar borsten. Ik respecteer dat. Maar het verlangen om nog eens borsten te mogen strelen, zoenen, tepels tussen mijn vingers/lippen te mogen voelen...dat verlangen wordt met de dag groter. En het doet me pijn om te aanvaarden dat ik dit misschien nooit meer zal mogen ervaren. Daarom dit zoekertje. Ik ben een slanke, verzorgde man van 56. Wil jij aan mijn verlangen tegemoet komen? Misschien liefst in de regio. Stuur je me een mailtje? Kunnen we kennismaken. Ik kijk er alvast naar uit. Willem.  
Opzoek 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar iemand om oraal te verwennen
goede middag. onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze iemand pijpt. ik heb haar hierover geconfronteerd, maar zij zegt dat dit iets was voor wij samen waren maar ze kan er geen bewijs voor geven. nu wil ik haar laten voelen hoe het voelt om hier door te gaan en ben ik opzoek naar iemand dat mij wil filmen terwijl ik haar bef. gezien je dit filmt van u perspectief is dit ook geheel anoniem voor u en ga ik dit ook niet online zetten. dit is uiteraard wel zonder enige vorm van seks en is het echt enkel voor het beffen. iemand dat hiervoor openstaat?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10